Foto Galeri

Event (Garë) – Kampionati Kombëtar për të Rinj 2022

No Images found.

Event Promocional – Panairi i Sporteve Individuale në ambjentet e gjimnazit “Ismail Qemali”

Promovim dhe njohje me sportin e Teqball në ambjentet e gjimnazit Ismail Qemali, Tiranë.
« 2 of 14 »

Event Promocional – Teqball Albania x Agjensia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR Tirana)

« 1 of 25 »

Event (Garë) – 1st Youth Tournament

« 5 of 10 »

Event (Inaugurim) – Teqball Albania Premises

« 1 of 11 »