Garat & Eventet,  Lajme

Kampionati Kombëtar për të Rinj 2022

Federata Shqiptare e Teqball organizoi Kampionatin Kombëtar për të Rinj, me datë 30 Tetor 2022, në Kompleksin Sportiv “Football Republic”. Lojtarë të shoqatave sportive, akademi dhe shkolla, konkuruan ne sistem grupi.

Në fund të Kampionatit, vendin e dytë e zuri Rament Pisha i “Skampini Teqball” (@teqball_elbasan). Kampion u shpall Roan Vaso i “Urban Teq” (@urban_teq).

Një falenderim i veçantë shkon për të gjithë sportistët, trajnerët dhe gjyqtarët, për profesionalizmin e treguar, si dhe sponsorat tanë për mbështetjen!

Fotot e eventit gjenden më poshtë:

« 1 of 2 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *